Vill du ha hjälp?

Här tar vi första steget mot att tillsammans skapa fler affärer
mer kunder och bättre marknadsföring åt dig. kontakta oss så hör vi av oss inom 48h.

<< Tillbaka till startsidan

Vilka tjänster är du intresserad av?

Redo för att ta nästa steg?

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt så återkommer vi för att boka en  kostnadsfri konsultation.

Number

Tel. +46 (0)10-459 90 10

Email

info@smgr.se

Detta kan vi hjälpa er med:

Webbplats och webbutveckling

Vi skapar moderna webbplatser utifrån plattformen WordPress. Med utgångspunkt från dina behov bygger vi skräddarsydda webbplatser som passar just din verksamhet.

Social media och paid social

Vi hjälper dig med allt från strategier till content, kreativa idéer och koncept. Vi har drygt tio års erfarenhet av att skapa content och driva trafik i sociala kanaler som Google, Facebook, Instagram och TikTok.

Film, foto och animationer

Det visuella är en viktig byggsten i din marknadsföring. Vi producerar både presentationsfilmer, produktfilmer, instruktionsfilmer och animerade filmer, med mera. Dessutom fotograferar vi allt från produktfoto, studiofoto och miljöbilder.

Print, tryck och profilkläder

Kataloger, broschyrer, foldrar, produktblad, print och tryck i alla former är något vi jobbat i många år. Vi kan erbjuda lösningar för de flesta plånböcker och behov.

Event och konferenser

Nu har det första spadtaget tagits för Vildmarkens skytte- och eventcenter, en anläggning med toppmodern evenemangsmiljö som skapar förutsättningar för möten utöver det vanliga. Vi beräknar öppna hösten 2023. Kontakta oss för mer information.